Je bent op de cliënt login pagina. Via de onderstaande knop kun je inloggen en de transacties zien van je eigen beheerrekening. Lees de uitleg goed door voordat je op de login knop klikt. Heb je vragen? Neem vooral contact met ons op. 

Let op: Om gebruik te maken van de cliënt login heb je internet nodig op je mobiele telefoon, laptop of computer. Overzichten worden dagelijks bijgewerkt. Het kan altijd voorkomen dat er een vertraging in het systeem zit. Hierdoor kunnen sommige gegevens verouderd zijn.


Stap 1

De Login

Klik op de groene knop met ‘Ga naar Cliënt login’ om een nieuw scherm te openen. Dit scherm ziet eruit als de afbeelding hiernaast/hieronder.

Vul bij ‘gebruikersnaam’ je eigen gebruikersnaam in. Vul bij ‘wachtwoord’ het wachtwoord in dat je hebt gekregen van je bewindvoerder.

*dit is een fictief dossier dat we met toestemming van OnView mogen publiceren op onze website

Stap 2

Welkomst pagina

Je komt nu op de welkomstpagina. De pagina kan er op mobiel anders uitzien dan op je laptop.

Aan de linkerkant zie je verschillende opties zoals ‘Transacties’. Klik op 1 van de opties om je gegevens te bekijken. Het kan zijn dat niet alles zichtbaar is voor jouw dossier zoals op het plaatje.

*dit is een fictief dossier dat we met toestemming van OnView mogen publiceren op onze website

Neem contact met ons op

Werkt het niet of denk je dat er iets niet klopt? Wij zijn telefonisch te bereiken tijdens het spreekuur, of buiten het spreekuur via WhatsApp, sms en e-mail. Wij streven naar een reactietijd van 24 uur binnen werkdagen.

Tel: +316-418 44 091
[email protected]