ACN Bewind | Kaatsheuvel ontstaan vanuit de drive en overtuiging dat het huidige bewindvoeren niet altijd aansluit op de hulpvraag. Kelly Klein is in 2018 gestart als bewindvoerder, omdat zij ervoor wil zorgen dat cliënten weer rust en overzicht krijgen in hun financiële situatie.

Wie ik ben

Kelly Klein

Na mijn studie Maatschappelijk Werk En Dienstverlening en Sociologie ben ik gaan werken als ZZP’er in diverse organisaties in de jeugdzorg als gezinsbegeleiding van kinderen met autisme, maar ook kinderopvang. Na een klein half jaartje ben ik gaan werken op een jongerenwoongroep. Daarna ben ik aan de slag gegaan als ambulant persoonlijk begeleider. Tijdens deze periode zag ik dat mensen vaak niet uitkwamen met hun geld, maar ook niet begrepen hoe het kwam of hoe het dan wel moest. Eén van de leefgebieden die ik ondersteunde was de financiën. Ik kon mensen adviseren hoe ze boodschappen moesten doen, maar soms was dit niet voldoende, waardoor ik bewindvoerders benaderde. Zij hebben meer mogelijkheden waardoor mensen op een andere manier geholpen konden worden. Ik vond de combinatie van een bewindvoerder die de kennis heeft van een persoonlijk begeleider perfect en zo heb ik in 2018 de overstap gemaakt.

Waarom bewind?

Tijdens mijn werkjaren in de zorg heb ik diverse bewindvoerders benaderd voor mijn cliënten. Mijn cliënten hadden meer hulp nodig op het gebied van financiën dan enkel mijn ondersteuning. Dit liep niet altijd goed, omdat niet alle bewindvoerders kennis hebben van de problematieken waar mijn cliënten mee kampten. Hierdoor werd er geen hulp op maat geleverd en kreeg je geen goede samenwerking. Ik wil deze kennis wel toepassen, dit zorgt voor de rust en helderheid waar mensen behoefte aan hebben bij een bewindvoerder. Een bewindvoerder heeft meer mogelijkheden dan een begeleider, daarom kan een bewindvoerder de perfecte toevoeging zijn.

Wie is Thijs Pellis?

Door mijn jarenlange ervaring bij telecom bedrijven en energieleveranciers, heb ik de juiste tools ontwikkeld voor bewindvoering. In mijn functie als coach en trainer was ik verantwoordelijk voor het uitzoeken van zaken waarbij details erg belangrijk waren. Als persoon neem ik graag de tijd om zaken grondig uit te zoeken. Dit neem ik mee in mijn werk als bewindvoerder. Ik ben het sterkst in cijfers en haal energie uit het ordenen van situaties die niet geordend zijn. Betaal je te hoge energiekosten of twijfel je of je verzekering nog goed bij je aansluit? Ik zoek het voor je uit! Bovendien heb ik mijn propedeuse behaald in Social Work, waardoor ik kennis heb verkregen van de maatschappij en hoe ik mensen professioneel kan ondersteunen. Mijn kennis blijf ik uitbreiden door middel van het volgen van trainingen, worskhops en een eventuele studie.

Waarom kiezen voor ACN Bewind | Kaatsheuvel?

De juiste match

Wij geloven in de juiste match en niet in zoveel mogelijk cliënten krijgen. We investeren graag samen met jou in een persoonlijk contact, met wederzijds respect.

Transparant en eerlijk

Als we eerlijk en open communiceren met elkaar, bouwen we de komende jaren een goede werkrelatie op waar we beide gelukkig van worden.

De beste oplossing

We kijken samen naar wat voor jou het beste is en gaan in gesprek. Samen zoeken we naar de best passende oplossing en maken we gebruik van alle beschikbare faciliteiten.

24 uur bedenktijd

We begrijpen de impact van bewindvoering en onderschatten dit niet. Daarom heb je altijd 24 uur bedenktijd voordat wij je documenten opsturen. 

Neem contact met ons op

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!