Wij vragen regelmatig aan onze cliënten, begeleiders en samenwerkingspartners referenties om zo onze dienstverlening te verbeteren. Hieronder hebben we een aantal referenties voor je op een rijtje gezet.

“Fijn dat er nog bewindvoerders zijn die met je meedenken en echt maatschappelijk betrokken zijn. ACN Bewind | Kaatsheuvel is een aanwinst in de wereld van bewindvoerders!”

I.O.

Schuldenspecialist en ervaringsdeskundige

“Enthousiast, Kundig, Realistisch, Creatief, Doorzetter, Blij, Betrokken, Duidelijk, Oplossingsgericht, Concreet, Prettige Samenwerking, Transparant.”

Corne Hermans

Bewindvoerder

“Sinds ik bij ACN Bewind | Kaatsheuvel onder bewind sta heb ik veel meer rust. Ik heb weer plezier in het leven en zelfs mijn omgeving geeft mij terug dat ze mij sinds jaren weer zien lachen! Ik ben erg blij met Kelly.”

Man, 61 jaar

Cliënt

‘Afgelopen maand zijn we gestart met een intake bij ACN Bewind | Kaatsheuvel. We zijn een getrouwd stel die door omstandigheden de schulden niet meer konden overzien. Kelly helpt ons inzicht te geven en is betrokken en legt alles goed uit. Daardoor hebben wij volste vertrouwen in haar en zouden we haar aanraden als bewindvoerder!’

Vrouw, 27 jaar. Man 33 jaar.

Cliënten

‘Ik vind het fijn bij ACN Bewind | Kaatsheuvel . Omdat de communicatie met elkaar heel duidelijk is , en ze willen in alles met me meedenken!’

Vrouw, 32 jaar

Cliënt

‘Ik raad ACN Bewind | Kaatsheuvel aan omdat zij betrokken zijn bij de cliënten en meedenken waar mogelijk.
Ze nemen de tijd voor de cliënten en zijn open en transparant.’

Angelique de Ruijter

Persoonlijk coach grote zorgorganisatie

Vorig jaar heb ik gekozen om mijzelf onder bewind te laten stellen. Ik ben een alleenstaande moeder van een lief zoontje van zeven jaar. Mijn situatie was niet meer te overzien. Ik zou mijn woning door achterstand moeten verlaten, mijn verwarmingen waren afgesloten en ik kon geen eten meer op tafel zetten. Financieel had ik helemaal geen overzicht meer. Elke dag had ik wel een deurwaarder aan mijn deur staan die beslag legde op mijn inboedel of mijn inkomen. Door de stress die het met zich mee bracht kreeg ik veel psychische problemen en durfde ik mijn post niet eens te bekijken waardoor het allemaal natuurlijk nog verder opliep. Ik kreeg na aanleiding van deze gebeurtenissen een gesprek met Kelly van ACN Bewind| Kaatsheuvel. Ik stond hier eerst helemaal niet open voor, de spookverhalen die je hoort over bewindvoerders hielden mij tegen. Ondanks dat ik zelf best fel het gesprek in ging hadden ze geduld met mij, alles werd mij uitgelegd en er werd ook duidelijk gemaakt dat het was om mij te helpen. Ze gaven mij het gevoel dat ze mijn situatie begrepen en mij daarover ook niet veroordeelde. Ik sta nu sinds januari 2020 onder bewind. Ik heb hierdoor heel veel rust en overzicht gekregen, ik heb geen postvrees meer en niemand komt aan mijn deur. Door het harde werk van ACN Bewind | Kaatsheuvel heb ik mijn woning niet hoeven te verlaten, zijn mijn verwarmingen weer aangesloten en ben ik over 2,5 jaar schulden vrij (ik had tientallen duizenden euros schuld). Ik heb financieel overzicht en kan weer focussen op moeder zijn en hoef niet meer altijd nee te zeggen vanwege mijn financiën. Ik heb goed contact met ACN Bewind | Kaatsheuvel en ze denken altijd in mijn voordeel mee. Als je mij 2 jaar geleden zou vragen of ik onder bewind wil zou ik je voor gek verklaren, maar nu is het de beste keuze die ik heb genomen! Twijfel niet laat jezelf niet gek maken door schaamte of angst over de spookverhalen het houdt alleen jezelf tegen.


Vrouw, 30 jaar

Cliënt

‘ACN Bewind | Kaatsheuvel is een open bedrijf. ACN Bewind | Kaatsheuvel zal zich altijd voor de cliënt inzetten en het beste eruit halen wat erin zit.

De kennis die Kelly heeft opgedaan in de andere tak van de zorg kan goed helpen bij het zijn van een goede bewindvoerder. Kelly kan daarbij helpen om contact te krijgen met verschillende andere zorginstanties die kunnen helpen bij het verbeteren van het leven van een cliënt.

De lijntjes met verschillende zorginstanties zullen dan ook kort blijven, waardoor communicatie vaak goed verloopt.

ACN Bewind | Kaatsheuvel zal de tijd nemen voor een hulpvraag en zal ook goed kunnen vertellen waarom iets wel of niet kan. Dit zorgt ervoor dat er rust en orde bij de cliënt kan komen. Er wordt echt naar de cliënt gekeken en geluisterd naar de hulpvraag die een cliënt heeft.

Doordat ACN Bewind | Kaatsheuvel gebruikt maakt van whatsapp zijn zij helemaal van deze tijd. Wie vindt het nou niet fijn om even een appje te sturen met een vraag en dan binnen 24 uur antwoord te hebben gehad?

De drempel om bijvoorbeeld te bellen voor cliënten kan vaak lastig zijn. Het sturen van een whatsappje is vaak gemakkelijker.’

Iris van Boekel

Ondersteunend bewindvoerder